torsdag den 3. december 2009

Studentercafeen


Det bedste ved Frederikshavn kommune er, at selvom vi ikke er en storby, er der mange unge, der prøver at gøre ungelivet spændende. Dette billede er fra Studentercaféen, der åbnede to dage i november, fordi tre unge slog sig sammen om, at vise Frederikshavn Kommune, hvad de unge har brug for. Det var to dage med virklig god stemning, og der var over begge dage ca. 500 besøgende. På billedet spiller bandet Fraklip, hvor musikkerne er unge fra Sæby og Frederikshavn.
- MH

Ambitionsfabrikken


Ambitionsfabrikken har mange projekter igang. Et af resultaterne ses her. The Feel Good Factory laver t-shirts med fede logos og små opfordringer til at gøre godt trykt indeni.
- KJ

tirsdag den 1. december 2009

Forår i Bangsbo


Jeg elsker at tage ud i Bangsbo når jeg skal koble af. Her står tiden stille - stemningen er altid rolig - og det er hyggeligt med dyrenes tilstedeværelse. En dag jeg var ude at gå en tur i foråret 2009, stod alt i en tid stille - der var ikke en krusning på vandet! Dette var en helt særlig tur som jeg aldrig vil glemme
- MWN

Frederikshavn Kirke


Billede taget af Frederikshavn kirke fra en falck stigevogn dengang TV2's parasollen var i Frederikshavn.
- H. C. Andersen

Vi er CoolI 2003 engagerede hele byen sig i Skulpturfestivalen i Bangsbo. Totempæle i hele Frederikshavn - efterfulgt af en fantastisk sommer med internationale arbejdende kunstnere i Bangsbo. Vi er cool står der - og bedre kan det vel ikke siges.
- TV

Ret og Vrang


Hvad er der på vrangen? Jeg har en underlig vane, når jeg køber tøj. Jeg vender vrangen ud og tjekker hvordan det er syet. For mig indikerer det, hvor hjertet egentlig sidder hos producenten. Hvordan mon Frederikshavn ser ud på vrangen. Finder man nogle af de skjulte steder i byen, kan det være, at man får et billede af det? Men hvor er de ellers - dem der på vrangen, jeg kunne godt tænke mig at, at de blev lidt mere synlige. At de blandede sig lidt mere! At de sagde det etablerede mere imod. Lad vrangen blive ret!"
- JOA